Eladó üdülő/nyaraló Tárnok, 3.500.000 Ft, 91 négyzetméter
3,5 mFt
Tárnok,
eladó üdülő/nyaraló
Méret:
91 négyzetméter
Szobák:
1 + 4
Jelleg:
Üdülő
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
üdülő/nyaraló
Jelleg:
üdülő
Település:
Tárnok
Alapterület:
91 négyzetméter
Ár:
3.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9974119
Szobák száma:
1 + 4
Elhelyezkedés:
utcafronti
Építési év:
50 évesnél régebbi
Telek terület:
158
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladó pince Tárnok-Öreghegyen.

Igényesen kialakított 91 nm-es pince eladó gyönyörű környezetben.
Az 5 helységből álló pince a hegy oldalába van belevájva a szarmata mészkőből és pannóniai üledékből rétegeződött kőzetbe. Az Érdi- Sóskúti fennsík déli oldalában helyezkedik el, gyönyörű panorámával.

Belső kialakítására 1910 körül kerülhetett sor, ezt egy bevésés jelzi. Két kőkád, kőpad, kőasztal, bevájt beugrók és a hordóknak meghagyott, megemelt részek a pince "mozdíthatatlan" tartozékai.
Két fűthető, kéménnyel ellátott helység van még a pincében, valamint a villany is megtalálható és az internet is elérhető.
A lejárat mellet balra lebetonozott terület megfelelő egy kellemes kiülő kialakítására, kb. 10 nm-es, az árnyas fák alatt.
A szőlőhegyen sok pince fölé építettek a tulajdonosok kb. 50 nm-es helységeket, melyeket tavasztól őszig előszeretettel látogatnak, a kitűnő levegő, a kellemes hangulat és nagyszerű környezet miatt. Az M 7-es lejárójától néhány percre helyezkedik el az ingatlan, ez Budapest elérhetőségét is megkönnyíti.
A pince Szent Orbán: a szőlő, szőlőművelők, kocsmárosok, kádárok védőszentje szobrától nem messze található, ahol népszerű események megrendezésére szokott sor kerülni: pl. Orbán napi borverseny, tavasznyitó: mandulavirágzás alkalmával.

Az adatok tájékoztató jellegűek, ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal.

Kizárólag megbízható és precíz szakemberekkel dolgozunk együtt! Teljeskörű hitel ügyintézéssel, és az adás-vételhez szükséges minden egyéb szakemberrel állunk rendelkezésére (ügyvéd, energetikus, stb.)!
Érdeklődés
Mayer Ottilia
Az értékesítő:
Mayer Ottilia
Adminisztrátor
06309962549
 
 
 
 
 
 
Küldés