Eladó lakás Budapest XXII. ker, Budafok, 54.990.000 Ft, 236 négyzetméter
54,99 mFt
Budapest XXII. ker,
eladó lakás
Méret:
236 négyzetméter
Szobák:
0 + 1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XXII. ker
Alapterület:
236 négyzetméter
Ár:
54.990.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10068036
Emelet:
földszint
Szobák száma:
0 + 1
Fűtés jellege:
villany
Elhelyezkedés:
társasház
Építési év:
újszerű
Ingatlan leírás
Eladó XXII. ker-ben 326 nm-es pince + 2 db felújított lakás: 15,5 nm és 17,6 nm-esek, 55. 9 mFt-ért.

Budafoki villában, Dunához közel eső részen, hegytetőn eladó pince két földszintes lakással, melyeknek a felújítása folyamatban van, falig vissza lett bontva. Jelenlegi állapotában még egyéni ízlésnek megfelelően burkolható.

A külön bejáratú ingatlan külön kert résszel is rendelkezik: kb. 60 nm-es telekrésszel. A bejárattól jobbra és balra helyezkedik el a két lakás, külön kaputelefonnal, villanyórával ellátva.

A házba belépve 10 nm-es előtérből nyílnak a lakásnak, irodának is alkalmas helységek.

A jobb oldali lakás:
galériázott, 16,1 nm-es a galéria, kb. 2 m magas, ide került a beépített szekrény. A világítás telefonról kapcsolható, zene is beindítható.
Az alsó rész 17 nm-es , világos, konyha, fürdőszoba, kis közlekedő tartozik hozzá. A nyílászárók műanyagok és hőszigeteltek. A fűtés-hűtés villannyal megoldott.

A bal oldali helység:
24 nm-es, fürdőszobával ellátott, valamint a konyha résznek a kiállásai is megvannak. A hűtés-fűtés itt is villannyal megoldott. Vezetékek, nyílászárók cseréi megtörténtek.
Pince I.
Az előtér végéből ajtóval leválasztva található 80 nm-es pince, melynek 40 %-a közös tulajdon még, ide a ház többi lakói bejárhatnak, itt vannak a tárolóik, melyeket most a felújítás miatt nem használnak.
Pince II.
A következő rész, szintén ajtóval leválasztva, a 326 nm-es pince, több részre tagozódik, és alkalmas üzleti tevékenység kialakítására, pincét igénylő áru tárolására, raktározásra, szabadulós szoba működtetésére, táncklubnak, edzőteremnek, stb.
A ház előtt kb. 60 nm-es elkerített telekterület parkolásra, előkert kialakítására alkalmas.
A ház társasházzá van nyilvánítva, kis méretű téglából épült, egy emeletes, tornyos, teteje zsindelyes, 9 lakásos. A bejárat előtti rész színes zsalukő alappal és normál kerítéssel lesz leválasztva.

A közelben óvoda, iskola, üzletek, piac, Campona, kerületi Önkormányzat, rendelőintézet, éttermek, kulturális intézmények találhatóak. Buszjárat 5 percre, villamos 15 percre található.

Az adatok tájékoztató jellegűek, ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal.

Kizárólag megbízható és precíz szakemberekkel dolgozunk együtt!
Teljes körű hitel ügyintézéssel, és az adás-vételhez szükséges minden egyéb szakemberrel állunk rendelkezésére (ügyvéd, energetikus, hitelügyintéző, stb.)!
Érdeklődés
Mayer Ottilia
Az értékesítő:
Mayer Ottilia
Adminisztrátor
06309962549
 
 
 
 
 
 
Küldés